Nieuwe ontwikkelingen

Het lijkt wel alsof het lang stil is geweest, maar dat is niet zo. Ik ben het afgelopen jaar juist heel erg actief geweest met het bouwen aan de organisatie “Rondomzorg”. Inmiddels is Theaterwerk een onderdeel van dat bedrijf geworden. We zijn op dit moment bezig met drie projecten: een rockmusical met jongerentheater “Tussenhaakjes”, een musical voor groep acht van OBS Oud Oost, locatie “De Menno” en een project op de dinsdagmiddag bij Rondomzorg met een aantal jongeren.

Workshop
MvM_logo_kl.jpgRondomzorg / Theaterwerk zal een workshop verzorgen op de Markt van Mogelijkheden op 28 februari 2009 in het Fries Congrescentrum in Drachten van 10 tot 16 uur. De Workshop heet “Theaterwerk, Muzisch-Agogisch Ervarend Leren”. De workshop beschrijft en laat mensen proeven aan een methode die wij in de afgelopen 10 jaar hebben ontwikkeld. In deze methode worden jongeren uitgedaagd om te werken aan sociale vaardigheden en persoonlijkheidskenmerken als Zelfhandhaving, Zelfbepaling, Zelfcontrole en Zelfbeeld. Voor meer informatie zie www.theater-werk.nl.  De methode is uitermate geschikt om te werken met jongeren met ontwikkelingsproblematiek en/of een licht verstandelijke handicap.