Teambuilding

teamdag10.JPGTheater-werk is een uitgelezen aktiviteit om als teambuildingsmethode te gebruiken. Zingen is per defenitie een samenbindende aktiviteit en mensen moeten zich kwetsbaar opstellen als ze zingen…

De workshop “Maak Een Popsong” begeleidt mensen om in twee dagdelen een CD single te maken. Er wordt ingegaan op tekstschrijven, dichten, metrum en rijm. Alles uiteraard onder het genot van een drankje en een hapje. Wilt u meer verdieping en de communicatie en samenwerking op een dieper niveau aanpakken dan kan een tweedaagse training verzorgd worden.

In de training gaan we in op de eigen individuele positie, kijken we naar de kwaliteiten en vervormingen van het individu, naar de balans in de kwaliteiten van het team en laten we de teamleden elkaar opnieuw ontmoeten. teamdag12.JPGVervolgens gaan de teamleden een produkt maken en kijken de trainers naar communicatiepatronen, samenwerking en proberen ze mensen zich bewust te laten worden van de interacties. Samen een produkt maken, denken over tekst, lachen, grenzen verleggen, angsten onder ogen zien, elkaar steunen en erdoorheen slepen verhoogt de synergie. De trainingen kunnen aangepast worden op de wensen en leerbehoeftes van de teamleden. In de voorbereiding zal hier uitgebreid tijd voor zijn. De trainingen kunnen in overleg verzorgd worden op een locatie naar keuze van de klant. Ook is het mogelijk dat wij een locatie verzorgen en de catering voor onze rekening nemen.

Ervarend Leren, Trainingen en Vorming