Trainingen

Samen met verschillende trainers is het mogelijk om diverse trainingsprogramma’s te bieden vanuit verschillende vraagstellingen en doelstellingen. Er kunnen trainingen en workshops worden verzorgd op het gebied van samenwerken en communicatie, methodiek (project- of aktiviteiten, ervarend leren, competentiemodel), gespreksvoering, etc.
De facilitaire kant en de catering van de trainingen kan geheel worden verzorgd.

Voor de trainingen kunnen wij een beroep doen op verschillende collega’s met diverse vaardigheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bijvoorbeeld een communicatiedeskundige, een bedrijfspsycholoog, een orthopedagoog, conservatorium geschoolde muzikanten, acteurs, technici…..

De trainingen zijn ontstaan vanuit de praktijk. Praktisch handelen in situaties, omgaan met klanten en collega’s (omgaan met je leidingevende…) allerlei situaties die in het werk voor kunnen komen. De trainingen zijn geschikt voor zowel nonprofit als profit sector.

Een training of workshop kan naar behoefte samengesteld worden. Na een of meerder verkennende gesprekken kan een voorstel gedaan worden voor een programma dat optimaal aansluit bij de behoeftes van een team en/of de werkgever. Naast de trainingen die hiernaast genoemd worden is nog veel meer mogelijk: bijvoorbeeld ontspannen op je werk, een training met o.a. yogatechnieken om te leren omgaan met stress op het werk.

Ervarend Leren, Trainingen en Vorming